ANNONSE

Dette leste totningene om i 2018

  • 31 desember 2018
Dette leste totningene om i 2018

Artikkelen om brannen ved Skreia renseanlegg ble en av de mest leste i 2018. (Foto: Jon Olav Andersen).

Slik var nyhetsåret på Toten.

2018 går straks over i historien. Vi i redaksjonen har sett litt på hvilke artikler som ble mest lest på Totens Blad på nett. Branner og andre hendelsesnyheter ligger høyt på listen. Vil du kikke litt på nyhetsåret i reprise, er det bare å klikke på lenkene.

Blant annet var svært mange inne og leste om brannen på Skreia renseanlegg rett før jul. Også en artikkel om en brann på Kapp i slutten av mai tiltrakk seg mange lesere. Svært mange var også interessert i å lese om da det ble skutt et villsvin mellom Borglund og Bøverbru i mars. I november leste totningene om et ran på Raufoss.

Vi kan også røpe at totningene liker lammestek med fløtesaus. For i vår spalte Mattips fra Raufoss topper den oppskriften suverent. Faktisk har så mange vært inne og kikket på oppskriften at den også kommer høyt på totalstatistikken. Så var det været. For det er alle opptatt av. I mars kunne vi melde at værprofetene så at det kom til å bli en flott sommer. Det fikk de rett i, selv om det også ble i overkant varmt og mange problemer for landbruket.

Mange lot seg opprøre av historien om 86 år gamle Edel, som ikke fikk mulighet til å bruke fasttelefon. I september var Håkon Skaug fungerende ordfører for en dag, og mange av våre lesere likte å lese om vielsen som Krabys store sønn sto for. Aina og Ken Arne fikk usedvanlig stor medieoppmerksomhet da de giftet seg...

Redaksjonen ser også at lokalhistorisk stoff er populært. I 2018 var det mange som leste om eneboeren i skogen i vårt lokalhistoriske arkiv. Også den spennende historien om bestefaren som forsvant hadde mange lesere i desember.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no