ANNONSE

Raufoss trengte ekstraomganger

  • 01 mai 2019
Raufoss trengte ekstraomganger

FK Toten ga seg ikke, om kreftene tok slutt. Det ble mange tøffe dueller. (Foto: Karsten Nyborg).

Mer spennende enn forventet.

Det ble ikke detonert noen cup-bombe i Østre Toten idrettspark på 1. mai. Raufoss gikk oppskriftsmessig videre til andre runde med 5-2 seier, men FK Toten holdt storfavoritten fra nabokommunen lenge på pinebenken.

Først i starten på den andre ekstraomgangen falt avgjørelsen. Da måtte slitne totenbein gi seg for overmakten etter en innsats de har all ære av. Det ble for øvrig en spennende og underholdende kamp for de nærmere 700 tilskuerne som hadde møtt opp for å se lokaloppgjøret. Første omgang forløp uten scoringer til noen av lagene.

Nærmest var nok Raufoss etter rundt halvtimen, da Anton Henningsson headet i tverrliggeren. I andre omgang løsnet det for begge lag. Raufoss tok føringen etter 23 minutter ved Gard Simenstad. Men 10 minutter senere sørget Emil Lie Nesheim-Hauge for at lagene var like langt. I det siste minuttet av ordinær tid headet Anton Henningsson Raufoss i ledelsen, men på overtid utliknet Petter Senstad på straffespark og sørget for ekstraomganger.

Den første av disse ble målløs, men i de første fem minuttene av andre ekstraomgang avgjorde Raufoss kampen med tre raske scoringer signert Parfait Bizoza, Mikkel Maigaard Jakobsen og Matias Belli Moldskred.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no