ANNONSE

Unge 60-åringer jubilerer

  • 09 mars 2017
Unge 60-åringer jubilerer

Dagens Hoff jente og guttekorps, med noen av aspirantene og mellomkorpset samlet til ukentlig øvingskveld. Dirigent er Thomas Petersen. (Foto: Odd Martin Hesjadalen).

Starter jubileumsfeiringen i helga.

I 60 år har Hoff jente- og guttekorps skapt god stemning på Toten. Søndag håper de på godt besøk på jubilemskonserten på Østre Toten kulturhus.

– På programmet står musikk fra de siste åras repertoar. Det store blir et spesialkomponert jubileumsstykke av Tor Ingar Jakobsen fra Sletta, forteller korpsets leder Aslak Stensrud.
– Jakobsen har skrevet mye musikk de siste åra, og har faktisk komponert en Broadway-musikal. I dag bor han på Harestua og har vært innom korpset i tidligere år. Verket har han kalt «Gjennom sol og regn» og henspiller på det faktum at korpset marsjerer uansett vær og at vi som mange korps vært nede i en bølgedal. Vi har også invitert med tidligere korpsmedlemmer til å spille jubileumsstykket sammen med oss. Da kan det nok hende vi får med noen som var med i oppstartsåret 1957, håper Stensrud.

Men det skal feires mer i år. Etter skoleslutt juni reiser korpset på turné gjennom Polen og Frankrike. De skal spille i Gdansk og andre byer. I Paris er det store målet Euro-Disney, der har søkt om å få spille.
– I dag har vi med flere polske barn og foreldre som bidrar godt til korpset. Derfor er det moro å kunne reise til hjemlandet deres å gi noe tilbake i form av konserter, sier Aslak Stensrud
Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no