ANNONSE

To drapssaker på tre uker

  • 28 august 2017
To drapssaker på tre uker

Det er lagt ned blomster ved politisperringene i Feiring. (Foto: Mina B. Sveen).

Fant død kvinne mandag morgen.

En kvinne i 60-årene er funnet drept i et hus i Feiring, og en mistenkt gjerningsmann ble pågrepet mandag formiddag. Han erkjenner straffskyld.

Den lille bygda i Akershus opplever sitt andre drap på tre uker. 8. august ble en 23 år gammel kvinne funnet knivdrept i en bil på fylkesveg 33.

Politiet sendte klokka 11.30 mandag ut en pressemelding om at den omfattende politiaksjonen i Feiring dreide seg om å finne en mistenkt etter drapet på kvinnen i 60-årene.

Politiet fikk klokka 05.55 mandag morgen melding om at en kvinne i slutten av
sekstiårene var funnet død i et bolighus.

– Politiet etterforsker det som et drap. Etter en omfattende politiaksjon ble den den antatte gjerningspersonen pågrepet like før klokka 11.30. Politiet har sperret av et større område og gjennomfører tekniske og taktiske undersøkelser. Vi kommer tilbake med mer informasjon, sier politiadvokat Guro Holm Hansen i Øst politidistrikt.
Hun sier til flere medier at det er kvinnens ektemann som er pågrepet.

Advokat Dag Svensson er oppnevnt som forsvarer for den siktede. Han sier til NTB at mannen, som er i 60-årene, erkjenner straffskyld etter avhør mandag ettermidag.

– Jeg kommer akkurat ut fra avhør. Han har erkjent straffskyld, sier forsvareren til NTB ved 17.30-tiden mandag. – Han er selvfølgelig sterkt preget av det han har vært med på, det er det ingen tvil om, legger Svensson til.

Innlandet politidistrikt bekrefter overfor Totens Blad at det også ble sendt politipatruljer fra Gjøvik over fylkesgrensa for å bistå. Operasjonsleder Sissel Svarstad henviser til Øst politidistrikt for ytterligere informasjon.

Feiring kirke holder åpent for alle fra klokka 16.00 mandag ettermiddag, i forbindelse med den tragiske hendelsen. Der blir det anledning til å tenne lys eller snakke med noen, og både en prest og ordfører i Eidsvoll, John Erik Vika, vil være til stede.

Vet du noe om dette? Kontakt redaksjonen på 970 81574

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no