ANNONSE

Tidenes 1. mai på Skreia

  • 01 mai 2017
Tidenes 1. mai på Skreia

Lang, lang kø inn mot Skreia. (Foto: Jon Olav Andersen).

Enormt trykk på Skreia.

Ingen vet hvor mange tusen som har kjørt innom Skreia på 1. mai, men alt tyder på at det aldri har vært så mange før. Knallvær og enorm oppslutning er stikkord for dagen.

Det har vært køer inn mot Skreia i timesvis 1. mai. I en lang periode sto trafikken i saktegående kø fra Bilitt mølle til Skreia, og det var også lang kø i retning fra Totenvika.
- Vi aner ikke hvor mange vi har innom, men i dag er det veldig, veldig mange, sier Steinar Bekkelund i Yttervika rock & amcar clubb. Ikke bare har det vært fullt på stasjonsområdet, absolutt all i steder i Skreia sentrum har det stått parkerte biler og motorsykler. Innkjøringen på Skreia stasjon måtte stenges helt av etter hvert, for det var rett og slett ikke plass til flere biler og motorsykler. På stasjonsområdet var det som vanlig mye fin underholdning, og køene inn mot serveringsteltet tok ingen ende.

I perioder av dagen har det vært så mange mennesker på Skreia at det nesten var vanskelig å ta seg fram også til fots. 1. maitoget ble nesten litt borte i all viraken, men parolene var som vanlig på plass, om toget ikke var så langt. 

- Godt det ikke var som forrige mandag på Skreia, kommenterte mange, med referanse til det store snøfallet sist uke. Stort heldigere med været kan man ikke bli.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no