ANNONSE

Tålmodighetspris til Svein Håvard

  • 13 april 2019
Tålmodighetspris til Svein Håvard

Kapp trenger et bedre servicetilbud, konstaterer ordfører Guri Bråthen, som er glad for at Svein Håvard Linnerud har kommet et langt skritt videre. (Foto: Georg Mathisen).

Kundene feiret at de skal få ny butikk.

Kundene stilte med kaffe og vafler for å feire at det blir ny Kiwi-butikk på Kapp. – Du fortjener en tålmodighetspris, sier Berit Olafsen til kjøpmann Svein Håvard Linnerud.

Olafsen har engasjert seg for større og bedre butikk på Kapp. Lørdag formiddag stilte hun og barnebarna opp med vafler og kaffe for å feire at Kiwi-kjøpmann Svein Håvard Linnerud endelig har fått aksept også fra Fylkesmannen.

Samtidig fikk han tålmodighetspris og gullpokal etter lang tids venting på å få lov til å bygge ny butikk. – Jeg hadde vel ikke noe valg – jeg måtte bare være tålmodig, sier han selv – men får raskt beskjed av kona Anita om at joda, han er tålmodig. Både på jobb og hjemme.

Berit Olafsen hadde godord å komme med til alle som arbeider på butikken: – Du blir glad av å komme inn der, fastslo hun og overrakte diplom med ros til hele staben.

Ordfører Guri Bråthen la også lørdagsturen innom Kiwi på Kapp for å ønske lykke til. – Men jeg tør ikke å ta med blomster før det er formelt godkjent, sier hun.


Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no