ANNONSE

Svært glatte veger på Toten

  • 19 desember 2018
Svært glatte veger på Toten

Vegene er glatte på grunn av underkjølt regn. Her ved Hoff skjedde det onsdag morgen et trafikkuhell på det vanskelige føret. (Foto: Ole Ludvig Rosenborg).

I dag må du kjøre forsiktig.

Underkjølt regn som fryser på bakken gir svært glatte veger på Toten onsdag. Ved 08-tida skjedde det et trafikkuhell ved Hoff, og ei kvinne ble tatt med til legesjekk.

Kvinnen har ikke kommet alvorlig til skade, men skal ha litt vondt i ryggen, opplyser en pårørende til Totens Blad. Det dreier seg om en påkjørsel bakfra, der en lastebil traff kvinnens bil.

Politiet på stedet sier de ikke har fått snakket med alle involverte ennå, og at hendelsesforløpet ikke er helt avklart. Men som så ofte før på dette stedet skal en bil ha stanset for å svinge av fra fylkesveg 33, og så har en eller flere biler kommet bakfra og fått problemer med å stoppe. Det er svært glatt på vegen, men ikke alle bilister har oppdaget islaget. Akkurat da uhellet hadde skjedd var det litt problemer i trafikken, men de involverte bilene ble flyttet inn på bussholdeplassen.

Rundt i Innlandet har det i morgentimene onsdag vært en rekke trafikkuhell. Meteorologene varsler at det kan komme regn og yr gjennom hele dagen, og at det derfor fortsatt kan bli utfordrende i trafikken.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no