ANNONSE

Sølvguttene på julebord

  • 16 november 2018
Sølvguttene på julebord

Paljetter og smekre kropper skaper førjulshygge. (Foto: Jon Olav Andersen).

Denne utgaven av Sølvguttene har 18-årsgrense, la det være klart.

Frister det med et realt julebord, der tvetydige vitser, halvnakenhet, underlivshumor og glinsende paljetter skaper en skikkelig helaften? Da er "Tøyser jula inn" rette stedet å være i juleoppkjøringen.

For ingen skal beskylde årets førjulsnisser fra Toten og Jevnaker for å spare på noe som helst. Torsdag var det premiere på juleshowet med Jonas Rønning, Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby og Torbjørn Dyrud. Nå har de spilt seg ferdige med fulle hus på Skreia i to dager, før ferden går videre rundt i Innlandet.

Det er Urbane totninger og Hønefossrevyen som sender dette julekortet, en slags lettversjon av sommershowene. Disse mennene har gjennom mange år opparbeidet rutine på å slite ut folks lattermuskler. Selv om vi har sett en del av figurene og hørt noen av poengene før, så er det så tett og temposterkt regissert av Espen Alknes at det ikke spiller noen rolle. 

Når jula skal tøyses inn, er det godt å ha tøysete saker fra det virkelige liv å ta med opp på scenen. Et av høydepunktene var da en tidligere statsråd og hans unge, lakseinteresserte kjæreste velvillig stilte opp for intervju, selv om de altså ikke ville snakke om sexlivet sitt. La det være klart.

38 forestillinger skal gjennomføres før jula ringes inn, på 16 spillesteder. Nær 15.000 billetter var solgt før premieren. Det er sterkt av et juleshow. De som kombinerer "Tøyser jula inn" og sitt eget julebord kommer til å få en tøff dagen derpå, er vår spådom.

Jon Olav Andersen

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no