ANNONSE

Potetåkeren minutt for minutt

  • 19 mai 2017
Potetåkeren minutt for minutt

Potetbonde Gudmund Forset har fått webkamera på åkeren, og fabrikksjef på KiMs, Jens Kristian Ulsrud er spente på mottakelsen av reklamefilmen for Totenflak. (Foto: Mina B. Sveen).

Nå kommer det mer sakte-reklame for chipssuksessen.

Totenflak har blitt en stor suksess, og nå fortsetter KiMs med sin noe utradisjonelle markedsføring. Derfor har potetbonde Gudmund Forset fått webkamera i potetåkeren sin i Balkeåsen.

– Ja, jeg kommer vel ofte på tv framover nå, sier Forset og humrer. Han er en av Kims' tre største potetleverandører, og åkeren hans skal spille hovedrollen i snacksprodusentens nyeste reklamestunt: sakte-tv fra potetåkeren, direktesendt på totenflak.no.

– Reklamen vi hadde i fjor; en seks minutter lang film der vi viste hvordan Totenflak ble til, fikk veldig mye oppmerksomhet. Vi var vel de første som kjørte en slik type reklame, sier fabrikksjef på KiMs, Jens Kristian Ulsrud. Han hadde håpet Totenflak kunne ta 15 prosent av kettlechips-markedet i Norge, men det er flere måneder siden Totenflak rundet 20 prosent. Ulsrud tror den utradisjonelle markedsføringa har mye av æren for det. Nå er det altså klart for en ny runde, og denne kan bli flere måneder lang.

– Vi skal følge poteten fra spiring til opptak og hele vegen inn på lageret, sier avdelingsleder i potetforsyninga, Leif Skjønsby.
Potetene kom i jorda for et par uker siden, og foreløpig er åkeren en fredelig plett der det er sangfuglene som står for det meste av aktiviteten. Det vil tv-seerne få en smakebit på i kveld, fredag 19. mai.

– Da har vi première på tv-reklamen der vi får se noe av direktesendinga, sier en spent Ulsrud. Han bekrefter at KiMs har flere markedsføringsaktiviteter i ermet.
– Men først er det altså livesending fra åkeren, sier Ulsrud.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no