ANNONSE

På sykkelTour over Toten

  • 18 mai 2017
På sykkelTour over Toten

Det er ikke ofte folk får lov å kjøre på feil side i rundkjøringa ved Coop. Disse karene i tetgruppa fikk lov. (Foto: Jon Olav Andersen).

Sykkelsirkuset passerte Toten.

Tour of Norway feier mer eller mindre elegant over Toten i regnværet. Ei utbrytergruppe på tre lå rundt fire kilometer foran feltet i lang tid, så også i Lenagata.

Ca klokka 14.45 kom de tre første sykkelrytterne gjennom Lena sentrum, der det var stort oppmøte og bensinkrig. Det er tross alt ikke hver dag at man kan se hele sykkelsirkuset utenfor egen dørstokk i noen minutter, så litt venting i duskregnet var helt greit. Helt i tet lå Fernando Orjuela fra colombianske Team Manzana Postobon, og han og de to andre ble heiet på av vennlig innstilte totninger. Kanskje har Fernando en og annen blodfan på Lena også, for alt vi vet. Deretter kom det følgebiler av alle slag, og nesten like mange motorsykler som vi kan se rundt Skreia på 1. mai.

Noen minutter senere kom resten av feltet, etter en forhåpentlig fin tur i vakker utsikt over Skreien og Lensbygda. Der kunne de blant annet se utover landskapet og slå fast at åkeren ser ut til å spire bra. Litt ekstra utfordrende var det kanskje å passere Håjenkrysset, der rytterne kunne sjekke ut hvordan det går med det langvarige vegarbeidet.

Etter passering i rundkjøringa ved Coop, forsvant syklister, biler og motorsykler i god fart i retning Gjøvik. Dermed var det bare for innleide vaktmannskaper å surre sammen sperrebånd, mens sykkelinteresserte totninger plukket med seg utdelte sponsoreffekter og svingte innom på Uno X,  for å fylle bensin til 11,99 for literen.

Og alle var enige om at det hadde vært en fin Tour.


Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no