ANNONSE

Oppussingsobjektet helt ødelagt

  • 31 mai 2018
Oppussingsobjektet helt ødelagt

Bilen som var under oppussing på Kapp endte i svært dårlig forfatning. Garasjen er også totalskadet. (Foto: Jon Olav Andersen).

Store skader etter brann.

Eieren drev med oppussing av en Vauxhall fra slutten av 70-tallet da det gikk galt på Kapp torsdag kveld. Det tok fyr i bilen, og dobbeltgarasjen ble også totalskadet.

Bileieren forsøkte selv å slukke med en hageslange mens brannvesenet var på veg. En nabo kom også til med et brannslukningsapparat, men ilden hadde fått for godt tak i den sjeldne bilen.
– Jeg tømte pulverapparatet, men det monnet ikke, forteller naboen til Totens Blad.

Ganske raskt spredte brannen seg til selve garasjebygningen der bilen sto, og flammen slo ut. Da første bil fra brannvesenet var framme brant det kraftig. Garasjeportene ble midlertidig lukket for å hindre lufttilførsel til brannen fram til slukkingen kunne starte.

– Bileieren fikk i seg noe røyk, opplyser innsatsleder Ulf Sørumgård i Innlandet politidistrikt. Mannen ble undersøkt av helsepersonell på stedet, men det hadde gått bra med ham.

Brannmannskapene fikk fort kontroll på brannen. Det kom flere biler fra Østre Toten brannvesen, og i tillegg valgte 110-sentralen å sende Gjøvik brannvesen som assistanse for sikkerhets skyld. Brannfolkene hadde en krevende jobb i varmen, godt påkledd som de er for å kunne jobb tett innpå flammene. Etter at brannen kom under kontroll gikk mannskapene i gang med å rive ut isolasjon og løse bygningsdeler.

En annen, svært spesiell, samlerbil sto parkert utenfor veggen på garasjen, men denne ble kjørt unna før brannen spredte seg. Politiet etterforsker nå brannen på vanlig måte, og det vil etter hvert komme en kriminaltekniker til brannstedet.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no