ANNONSE

Nedkjølt mann kobles med biluhell

  • 25 mars 2018
Nedkjølt mann kobles med biluhell

Politiet sjekker nå ut om det er en sammenheng mellom denne forlatte bilen i Vestbygda og en mann som lå i snøen på Lena. (Foto: Jon Olav Andersen).

Fant nedkjølt mann på Lena.

Politiet etterforsker nå om det er en sammenheng mellom om en forlatt bil og en person som søndag lå utendørs på Lena og ba om hjelp.

Klokka 04.30 fikk politiet melding om at det lå en bil i grøfta i Vestbygda. Politiet dro til stedet, uten å finne noen i nærheten av den. Bilen, en Audi, hadde svenske skilter. Disse tok politiet med seg. Operasjonsleder Dyre Antonsen kan foreløpig ikke si noe om grunnen til at politiet valgte å beslaglegge skiltene.

Noen timer senere, litt etter klokka 07, kom det inn et anrop til politiets nødtelefon. Mannen som ringte 112 forklarte at han lå kald i snøen et sted på Lena og trengte hjelp. Politi og ambulanse rykket så ut. I tillegg ble politihelikopteret tilkalt og gjorde søkerunder. Litt etter klokka 09 ble mannen funnet, ikke langt fra Lena renseanlegg.
– Vi jobber nå for å finne ut om det er en sammenheng med bilen som hadde kjørt av vegen, bekrefter operasjonsleder Antonsen.

Mannen var nedkjølt, men ved bevissthet da han ble funnet.
– Framsto han som ruset?
– Ja, det er mistanke om at han var alkoholpåvirket, sier Antonsen.

Politiet jobber søndag formiddag videre for å finne ut om mannen kan være identisk med sjåføren i den forlatte bilen i Vestbygda. Det er noe komplisert på grunn av språkproblemer. Politiet vet foreløpig ikke hvor mannen er hjemmehørende.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no