ANNONSE

Nå fjernes bilen omsider

  • 27 mars 2018
Nå fjernes bilen omsider

Tirsdag har det ikke skjedd noe med bilen som kjørte utfor vegen tidlig søndag morgen, bortsett fra at snøen har smeltet rundt den. (Foto: Jon Olav Andersen).

Skal hente opp bil fra grøfta.

Tidlig søndag morgen havnet en bil utenfor vegen i Vestbygda. Tirsdag står bilen på samme sted. Nå lover politiet å ordne opp.

Flere lesere har henvendt seg til lokalavisa og lurer på om ikke bilen burde vært fjernet. Den står riktignok utenfor vegen, men svært godt synlig for forbipasserende. Søndag morgen var det ikke satt opp varseltrekant eller merket på noen annen måte, og flere slakket av for å se om noen trengte hjelp. Litt senere på dagen var politiet på stedet og hengte på en bit polititeip for å markere at bilen var kjent for politiet.

Innlandet politidistrikt opplyser at det er bileiers ansvar å sørge for berging av bilen etter et uhell. Står den trafikkfarlig, kan politiet beordre at den blir flyttet. En mann som ble funnet beruset og nedkjølt i Lena sentrum settes i forbindelse med dette trafikkuhellet. Det finnes en naturlig forklaring på at han ikke har fått fjernet bilen sin: Han sitter nemlig i politiets varetekt.

Etter at Totens Blad har viderebrakt reaksjonene fra publikum har politiets operasjonssentral tatt affære, og lover at bilen berges i løpet av tirsdag.

Les også: Nedkjølt mann kobles med biluhell

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no