ANNONSE

Maren er straks premiereklar

  • 25 mars 2019
Maren er straks premiereklar

Kjellas festforestilling byr på sjeldne sportsopplevelser. Her intervjues Maren Lundby av en pågående reporter. (Foto: Jon Olav Andersen).

Uvant oppgave i vente for Maren.

Maren Lundby er klar for premiere med "Kjellas festforestilling". Eller er hun egentlig det? Mandag kveld var det intens øving foran torsdagens premiere, og Maren ankom rett fra Russland.

Se video fra øvelsene

Nå er det ingen veg tilbake. Når sceneteppet går til side i Østre Toten kulturhus torsdag kveld, så er det med en verdensmester på scena. Uten forkleinelse for resten av ensemblet, så er det mange som gleder seg til å se hoppstjerna som skuespiller og sanger.
- Jeg har ikke sovet i natt på grunn av reisen, sier Maren Lundby, og innrømmer at det er litt tøft å konsentrere seg om den noe uvante oppgaven. Selv med litt forberedelser, er det ganske mye som må sitte foran premieren.

Rundt tusler Kjell-André Wiklund. Han kikker opp på verdensstjerna og er veldig fornøyd med at han har fått en kjendis til å bidra i årets tre forestillinger. Festforestillingen spilles over tre kvelder, og håpet er at det kommer noen hver eneste kveld.
- Kjell-André har gått i terapi, og er en mye mer positiv utgave av seg selv i år, bedyrer Arne Henry Skullerud, som er sterkt medvirkende til at det blir festforestilling også i år. Egentlig er han musiker, men han har måttet pugge ekstra mange replikker denne gangen.

Så hva kan publikum forvente på Skreia? Sang og musikk. Dans av forskjellig slag. Innendørs hoppkonkurranse. En hest som dør. Sportskommentatorer med BH-problemer. En dårlig rygg. Ei palme. Mor som maser. Slikt blir det trolig en hel forestilling av.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no