ANNONSE

Lokal mann i 20-årene døde

  • 02 april 2017
Lokal mann i 20-årene døde

Livet sto ikke til å redde for mannen som ble funnet livløs i svømmehallen på Skreia. (Foto: Jon Olav Andersen).

Ung totning døde søndag.

En mann hjemmehørende i Østre Toten døde søndag etter en hendelse i svømmehallen på Skreia fredag. Politiet skal nå forsøke å finne ut hva som skjedde før mannen ble funnet livløs i bassenget.

Det er Skreia idrettslag som drifter den offentlige bruken av svømmehallen på oppdrag fra kommunen. Daglig leder i idrettslaget, Vidar Buflaten, henviser til politiet, men bekrefter at Skreia IL har fulgt opp de som var involvert i hendelsen fredag kveld og fortsetter med det.

Mannen som døde er i midten av 20-årene. Han ble funnet livløs i bassenget, og badevaktene iverksatte umiddelbart gjenopplivningsforsøk, slik de er trent til. Brannvesenet kom til svømmehallen på ungdomsskolen med sin redningsbil med hjertestarter, deretter kom det ambulanse. Kort tid etter ble mannen sendt til Rikshospitalet. Mannen ble erklært død søndag, og politiet opplyser at de pårørende er varslet. Lørdag ble badevaktene rutinemessig avhørt av politiet, og de fikk også oppfølging på sykehuset på Gjøvik.

Skreia idrettslag sendte søndag ettermiddag ut en pressemelding om hendelsen:
"Skreia IL har mottatt informasjon om mannens død med sorg. Dette er en tragisk ulykke med verst tenkelig utfall. Våre tanker går til de pårørende. Skreia IL vil ivareta badevaktene og de andre som arbeidet dugnad i svømmehallen på best mulig måte i tiden fremover, i samarbeid med kommunens kriseteam. Skreia IL og lokalsamfunnet er sterkt preget av denne tragiske ulykken. Vi henviser for øvrig til politiet som etterforsker saken".

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no