ANNONSE

Kongepokal til Raufoss-bokser

  • 10 mars 2019
Kongepokal til Raufoss-bokser

All grunn til å feire. Søndag ble Camilla Johansen, her med sønnen Lukas, norgesmester. Ole Alex Wetten og Erik Dahlen jubler med. (Foto: Privat).

Norgesmester etter comeback.

Kongepokalen ble med hjem! Raufoss-bokseren Camilla Johansen ble norgesmester søndag. Etter to barnefødsler bestemte hun seg i høst for å gå i ringen igjen.

Så sent som i november begynte Camilla å trene igjen, under kyndig veiledning av Erik Dahlén. Han har fulgt henne tett, både som boksetrener og barnevakt, siden da. Intensiv trening har gitt resultater, og gjorde at Camilla Johansen kunne hente hjem sin tredje norgesmestertittel søndag. Det var brede smil å se i Oslo, etter at alle treningstimene ga resultater.

I søndagens finale gikk hun seirende ut i kampen mot Nicole Irgens Martinez, og kunne feire sammen med Erik Dahlén og Ole Alex Wetten, leder i Raufoss bokseklubb.

Elektrikeren Johansen, som veier bare 52 kg, gikk i 57-kilosklassen. Større og sterkere motstandere måtte gi tapt.
- Helt rått, jeg har aldri sett maken til kvinnfolk i ringen. Husk det er knapt ett år siden siste barnet hennes ble født, sier trener Erik Dahlén. Den røslige veteranen og tidligere norgesmesteren Dahlén var så rørt at han begynte å grine da seieren til Camilla Johansen var i boks.
  
- Camilla var klart best i finalen, enda motstanderen var bedre enn i semifinalen. Jeg har aldri opplevd maken til helg. Nivået på kampene har vært høyt. Real boksing. Det har ikke vært fisling og tull av noe slag. Bare hard og kontant boksing hele NM. Men Camilla var toppen i en klasse for seg. Lynrask og taktisk smart, sier Dahlén som kjemper med klumpen i halsen.
Det er bare så vidt han klarer å overdøve jubelen og feiringen i bakgrunnen.
- Det er helt vilt, helt vilt, sier Erik Dahlén og snufser litt til.

Han gir all ære til Camilla Johansen, men hele miljøet i Raufoss bokseklubb, gutta som Camilla har stilt opp som sparringpartnere og ikke minst Dahlen selv har bidratt til kongepokalen.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no