ANNONSE

Hege reddet dagen for SAS

  • 21 november 2017
Hege reddet dagen for SAS

Ole Kristian Sollie fikk låne bilen til Hege Årsand Stensrud. De kjente ikke hverandre, men Hege reddet dermed dagen for 180 flypassasjerer. (Foto: Ragnhild Fladsrud).

Solskinnshistorie fra en ellers grå mandag.

Hege Årsand Stensrud kjente ikke Ole Kristian Sollie, men valgte likevel å låne ham bilen sin. For på Gardermoen satt 180 passasjerer og ventet på kappingen. Men han hadde fått motorstopp.

Mandag morgen ble SAS-purser Ole Kristian Sollie fra Kapp, som siste mulige på lista, oppringt som standby-vakt. Da hadde han en time og 40 minutter på seg til å komme seg fra hjemmefra til Gardermoen, slik at flyet til Las Palmas kunne gå som planlagt. Det går vanligvis greit, men denne morgenen bestemte bilen seg for motorstopp rett sør for Skreia.

– Jeg klarte å få kjørt bilen tilbake til Esso på Skreia, forteller Sollie.
Her var det en ganske så stresset mann som kom inn på bensinstasjonen hos ansatt Hege Årsand Stensrud, som må betegnes som en reddende engel der hun raskt tilbød seg å låne bort bilen sin til en kar hun aldri hadde møtt.

– Jeg hadde nok ikke gjort det til hvem som helst, men han kom jo i uniform og var ganske stresset, sier hun. Sollie kom seg avgårde fra Toten i Heges BMW og flyavgangen til Las Palmas kom seg av gårde bare tre minutter etter skjema mandag formiddag.

– Jeg opplyste til passasjerene at de kunne takke ukjente Hege, smiler Ole Kristian, som har fått overveldende respons etter at han delte denne solskinnshistorien i sosiale medier.

Les mer i onsdagens papiravis.
Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no