ANNONSE

Har du sett denne flytebrygga?

  • 01 juni 2019
Har du sett denne flytebrygga?

Har du sette denne? Elevene på Skreia ungdomsskole har mistet flåten som skulle brukes til et større opplegg kommende uke. (Foto: Privat).

Etterlyser skoleprosjektet sitt.

Et eller annet sted på Mjøsa befinner det seg en løpsk farkost bygget av ivrige ungdomsskoleelever. Kommer den ikke til rette, spøker det for det planlagte opplegget til friluftslivsgruppa på Skreia ungdomsskole.

I mange uker har noen elever på ungdomsskolen bygd flytebrygga/flåten under kyndig ledelse av Tor Arne Stordal. Denne uka lå den på plassen sin utenfor Balkelandet ved Skreia, men trolig er det kraftige vindkast som har utløst forsvinningen.

- Vi må finne den igjen så fort som mulig, sier Stordal. Etter planen skal hele friluftslivgruppa på skolen bruke den kommende uke. Så sent som torsdag ble flytebrygga benyttet til å komme seg litt ut fra land, og det ble til og med halt opp fisk fra den.
- Ettersom det har vært fralandsvind kan den i verste fall befinne seg over på hedmarkssida. Vi har også hatt kontakt med politiet, men ingen har rapportert om at farkosten er observert. Nå må vi begynne å lete med båt over mot Helgøya, tror Stordal.

Det er ingen grunn til å tro at flåten har gått ned. Stordal er sikker på at den flyter, for under selve plattingen er det tre ordentlige flyteelementer.

Oppdatering mandag ettermiddag: Flytebrygga er nå hentet tilbake til Toten, etter å ha blitt funnet ved Stange. 

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no