ANNONSE

Full innsats på Lena og Raufoss

  • 22 september 2018
Full innsats på Lena og Raufoss

Innbitt innsats fra Thorvald Foss, med litt assistanse av Jarle Stensrud. Thorvald vil helst bli bonde, men åpner for å være deltidsbrannmann også. (Foto: Jon Olav Andersen).

Mange kom innom på åpen dag.

Lørdag har det vært åpne brannstasjoner både på Lena og Raufoss. På begge stedene var det god oppslutning om arrangementet, og rekrutteringen er trolig sikret for mange år framover.

Det har vært mange slags aktiviteter på begge brannstasjonene. Kunnskapsløype var svært populært, og mange ganske unge brannfolk fikk velfortjent rød hjelm som bevis på at de har startet utdannelsen, og tok med seg hjem beskjed om å gjennomføre brannøvelse. Kjøretur med brannbilen er alltid populært, og det var som vanlig køer for å få seg en liten tur med blålys og sirene. Mange branner ble også slukket i løpet av dagen, for med litt kyndig hjelp var det mulig å få prøve seg som brannkonstabel.
- Vi er veldig godt fornøyd med oppmøtet, sier varabrannsjef Trond Granlund i Vestre Toten. Det samme sier brannvesenet i Østre Toten.

Også politiet benyttet anledningen til å vise seg fram, og det var ingen tvil om at en av politibilene var spesielt populær. Politibilen "Laffen" er fra 1966, og den var det litt ekstra moro å prøvesitte. Bilen var halve dagen på hver av brannstasjonene, og hadde til tider selskap av langt yngre politibiler. 

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no