ANNONSE

Festforestillingen tok kaka

  • 28 mars 2019
Festforestillingen tok kaka

De medvirkende i Kjellas festforestillng feiret med lekker marsipankake. Det hadde de all grunn til. (Foto: Jon Olav Andersen).

Festlig i Østre Toten kulturhus.

Kjellas festforestilling hadde torsdag kveld premiere på Skreia, og hadde all grunn til å kose seg med kake i etterkant. Publikum moret seg, og fikk valuta for pengene.

Se video fra forestillingen


I fjor prøvde gjengen seg for første gang og fikk godkjent, absolutt uten å lande på kulen. Denne gangen ble det bortimot bakkerekord. Festforestillingen løftet seg betydelig, og det var flere friske pust. Maren Lundby var hyret inn i anledning årets forestilling, med håp om å få betydelig mer presseomtale. Det lyktes. Men det var også et par andre unge damer som kom mer fram i rampelyset denne gangen. Søstrene Andrine og Amalie Olstad Wiklund sjarmerte og imponerte. De er 14 og 12 år gamle, og døtre av festforestillingens far. En far som gikk gjennomgå grundig for sin manglende kvalifikasjoner som far.

Nå skulle jo denne festforestillingen i utgangspunktet være sentrert rundt idémaker Kjell-André Wiklund. Han skal passe seg litt. Her er det mange talenter som virkelig begynner å skinne. For eksempel Arne Henry Skullerud. Mannen påstår at han er musiker, og at det var det han ble hyret inn som. Han tar feil. Han er den fødte skuespiller, og imponerte blant annet som prest med problemer. 

Også de andre musikerne, Sveinung Lilleheier og Ronny Ødegård, måtte virkelig slite for honoraret. Det kan ikke være noen spøk å ha så mange replikker når man aner fred og ingen fare, og tror at det handler om å spille et instrument når Kjell-André Wiklund ringer.
Gro Tangen og Kathrine Øygarden var denne gangen skjøvet litt ut på sidelinja, noe de konstant prøvde å ta hevn for. Hovedpersonen selv, Kjell-André Wiklund, hadde ikke mange pustepauser i løpet av forestillingen. Trolig ender han opp med vond rygg, det er ingen spøk å debutere som idrettsutøver i hans alder. Heldigvis fikk han nødvendig førstehjelp.

Kjellas festforestilling var morsom, og det er dyktige musikere og sangere vi ser på scena. Likevel hadde forestillingen hatt godt av noen små innstramminger her og der, det ble noen ganger litt for stillestående. Totalt sett? God underholdning, og det er god grunn til å kjøpe billett enten fredag eller lørdag.

Jon Olav Andersen

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no