ANNONSE

Brudeparet sa ja til Håkon Skaug

  • 14 september 2018
Brudeparet sa ja til Håkon Skaug

Alle involverte svarte ja, og dermed kunne Håkon Skaug applaudere et nygiftkyss. (Foto: Jon Olav Andersen).

Vielse, sang og marsipankake.

Vielsen på et trangt møterom fullt av filmkameraer og fotografer blir utvilsomt et minne for livet for Aina Vasveen og Ken Are Melby som giftet seg fredag. Ikke minst fordi det var Håkon Skaug som sto for seremonien. 

To brudepar ble viet på rådhuset på Lena fredag. Det ene var paret fra Skreia, som ble viet av ordfører Håkon Skaug, lettere assistert av fratrådt ordfører Guri Bråthen.
- Vi ville ikke ha noe stivt bryllup, fortalte brud og brudgom til Totens Blad. Derfor syntes de det passet perfekt å bli viet av Håkon Skaug.

Ordføreren fra Kraby gjorde dagen spesiell for brudeparet blant annet ved at han med innlevelse leste Wikipedias forklaring på hva ekteskap er. Han siterte også litt om kjærlighet fra Sissel Kyrkjebø. Det var tydelig at Skaug også var preget av stundens alvor. Da både brud og brudgom svarte et høyt og tydelig ja, klarte ikke ordføreren å holde inne et aldri så lite "yesssss". Brudeparet fikk dessuten med noen formaninger om at bigami ikke er å anbefale, selv om Skaug antok at det ikke var noe for dem.

Det har vært en travel dag for ordføreren. Etter møtevirksomhet først på dagen måtte han en bråtur til Kapp for å være med på offisiell åpning for en stein fra Kraby. Så bar det videre til vigselsrommet, før han måtte kaste seg inn en ventende Rolls Royce for å bli kjørt til Skreia. 

På kulturhuset var det invitert til kommunal folkefest og kake. Der tok Skaug en gjennomgang av dagen for publikum i salen, i tillegg til at han sørget for litt underholdning. Torbjørn Dyrud var invitert som gjesteartist, og bidro med en spesialversjon av monsterhiten "Rist på huggu".

Dagen ble avsluttet med et par gedigne marsipankaker. Da Totens Blad forlot kulturhuset sto Skaug og Bråthen i forhandlingsmøte. Etter det vi erfarer, ble de enige om at Bråthen tar over igjen som ordfører i løpet av helga.

Les om første del av dagen her: Ikke bare tull med Håkon Skaug

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no