ANNONSE

Ansatt forklarte seg om ran

  • 25 november 2018
Ansatt forklarte seg om ran

Foreløpig har ikke politiet noen god beskrivelse av ranerne på Raufoss, men håper å få det etter avhør av den ansatte som ble ranet. (Foto: Ole Ludvig Rosenborg).

Væpnet politiaksjon etter bingoran.

Mannen som var alene på jobb i bingolokalet på Raufoss under ranet avhøres sent søndag kveld. Han har hatt en traumatisk opplevelse, men kom ikke fysisk til skade.

Bevæpnet politi jobber søndag kveld i Raufoss sentrum etter et ran som skjedde rett etter stengetid på Raufoss bingo, rundt klokka 19.30. Aksjonen er litt før klokka 23 trappet noe ned, men kriminalteknikere jobber i lokalene. Politiet sjekker også ut om det finnes kameraer i området som kan ha fanget opp ranerne. Foreløpig er det ingen god beskrivelse av de to personene som truet til seg penger. Et ukjent pengebeløp ble utbyttet. Politiet håper å få en beskrivelse av ranerne når den ansatte har fått forklare seg i avhør. Det var ingen andre personer til stede da ranet skjedde.

Operasjonsleder Marianne Brun ved Innlandet politidistrikt bekrefter at det dreier seg om et ran, altså har de to personene truet til seg pengene på et vis.
- Var ranerne bevæpnet?
- Foreløpig ønsker vi ikke å si noe om dette.
- Men det er observert bevæpnet politi i Raufoss sentrum?
- Når vi får melding om et ran, er det standard prosedyre at vi bevæpner oss, sier operasjonslederen, som legger til at de fortsatt jobber for å få oversikt over det som skjedde. Etter ranet kom politiet med hjelmer, skuddsikre vester og tohåndsvåpen, forteller vitner som Totens Blad har snakket med.

Politiet har ingen spesielle kjøretøyer som de etterlyser, men dersom noen kan ha sett mistenkelig aktivitet eller mistenkelige personer på Raufoss mellom klokka 19.30 og 20.00 søndag kveld, bes de ringe politiet på telefon 02800.

I tillegg til at politiet rykket ut, forteller tipsere til Totens Blad at det kom ambulanser på stedet. 

 

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no