ANNONSE

Fant kvinne drept på fv 33

  • 08 august 2017
Fant kvinne drept på fv 33

Fylkesveg 33 er stengt av etter det som skal være en skyteepisode. (Foto: John Knut Bakken).

En kvinne er funnet død i en bil på fylkesveg 33, og saken etterforskes som drap.

Fylkesveg 33 ble stengt i Nord-Feiring, etter det Totens Blad erfarer fordi en kvinne var skutt eller knivstukket. Politiet bekreftet senere at en kvinne var funnet død.

Vitner forteller til Totens Blad at en person satt i en bil, enten knivstukket eller skutt. Øst politidistrikt sendte først ut en kort melding om at en person er funnet død i en bil, og at politiet har kontroll på hendelsen. Det bekreftes også at en mann i 30-årene er pågrepet i samme bil.

Vitner sier til vår avis at en mann befant seg utenfor bilen etter det som så ut som en utforkjøring, og at han hadde blod på klærne.

– Jeg ønsker ikke å kommentere opplysningene om at det har foregått skyting, sier Anders Bru, innsatsleder i Øst politidistrikt på åstedet. Han sier politiet først fikk melding om at det hadde skjedd et trafikkuhell. Deretter fikk politiet vite at det befant seg en død kvinne i bilen som sto i grøfta. Politiet bevæpnet seg i forbindelse med dette oppdraget. Dette skal ha bakgrunn i at det ble meldt om at kvinnen i bilen var skutt.

Fylkesvegen var stengt i flere timer, men er nå åpnet igjen.

– Politiet er i en tidlig fase i etterforskningen hvor vi foretar vitneavhør og sikrer bevis. Det er skader på avdøde som tilsier at det er brukt en gjenstand. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Det vil videre etterforskning kunne gi oss mer informasjon om, sier Andreas Christiansen, politiadvokat i Øst politidistrikt.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha observasjoner av en sølvgrå Ford Focus stasjonsvogn ved fylkesveg 33 i tidsrommet kl. 03.00 og 06.00. Har du tips i saken, ring politiets tipstelefon 459 74768. Oppfordringen kommer i en pressemelding som ble sendt ut tirsdag klokka 12.

En stasjonsvogn sto i grøfta på stedet, og det har vært utrykningskjøretøyer fra begge fylkene der. Politihelikopteret var også i lufta i grenseområdet mellom Akershus og Oppland den første tida av politiaksjonen.

Det ble opprettet vegsperringer på begge sider av åstedet.

De første meldingene om hendelsen kom inn litt før klokka 06 tirsdag morgen. Alle nødetater ble observert på veg til området, men politiet kjørte av sikkerhetshensyn først fram til stedet der bilen sto i grøfta.

Vet du noe om denne hendelsen? Tips oss på 970 81574.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no