ANNONSE

Laks med fullkornpasta

  • 31 mars 2017
Laks med fullkornpasta


Hvorfor ikke prøve laks med fullkornspasta, yoghurtdressing og grønnsaker?

Fisk er en av de viktigste råvarene vi trenger i kosten vår. Fet fisk gir oss verdifullt fiskefett som er en god kilde til omega 3. Det inneholder store mengder av vitamin D. Fet fisk går ikke så lett i stykker under tilberedning og passer veldig godt til steking, woking og grilling. Vi anbefaler også at du bruker fullkornspasta, fordi det inneholder mer fiber og vitaminer enn vanlig pasta. Alle elsker saus, derfor har vi laget en litt sunnere saus enn det du kanskje er vant til. Istedenfor å bruke rømmesaus som er kanskje mest vanlig, har vi brukt yoghurt som inneholder mindre fett enn seterrømme.

4 porsjoner:
Laksefilet 800 g
Margarin til steking
Mel 1 dl
Salt og pepper
Fullkornspasta 280 g
Brokkoli 200 g
Gulrot 200 g
Yoghurt naturell 3 dl
Krydder og urter, smak til etter eget ønske.

Framgangsmåte:
Legg mel, salt og pepper oppi i en plastpose og rist det. Kutt grønnsakene i biter, de bør være så like i størrelse som mulig. Skjær fisken i fine porsjonsstykker. Bruk en naturell yoghurt og tilsett krydder, urter og sett den i kjøleskap til servering. Kok opp vannet til pastaen og grønnsakene i hver sin gryte. Ta melblandingen og legg laksefilet oppi og rist det godt sammen. Ha margarin i stekepannen og stek laksen. La laksen få en sprø, gyllen skorpe. Følg kokeanvisningen som står på pakningen til pastaen. Gulrot trenger litt lenger koketid enn brokkoli, så ha denne i kokevannet først. Når pastaen og grønnsakene er ferdig kokt, og fisken ferdig stekt er det bare å forsyne seg.


Print
ANNONSE
Kyllinggryte med rotgrønnsaker

Kyllinggryte med rotgrønnsaker

Her kan du bruke gode rotgrønnsaker fra Toten.
Brokkolisalat med majonesdressing

Brokkolisalat med majonesdressing

En frisk og nydelig brokkolisalat med deilig majonesdressing.
Fiskesuppe med laks

Fiskesuppe med laks

Prøv en fiskesuppe med laks, reker og norske rotgrønnsaker.
Frisk sorbétkake med jordbær

Frisk sorbétkake med jordbær

Dette er en fin festkake, med en frisk og litt syrlig smak.
Laks med fullkornpasta

Laks med fullkornpasta

Hvorfor ikke prøve laks med fullkornspasta, yoghurtdressing og grønnsaker?
Grønnsakswok med bulgur wheat

Grønnsakswok med bulgur wheat

Sunn og god grønnsaksrett som smaker!
Alkoholfrie drinker

Alkoholfrie drinker

Kan vi friste med noen svalende, alkoholfrie drinker?
Sunn hverdagsburger

Sunn hverdagsburger

Hamburger trenger ikke å være usunt. Prøv denne sunne versjonen med coleslaw.
RSS
Kontakt oss

Sentralbord: 61 16 87 50
Besøksadresse: Hauggata 10, 2850 Lena
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@totens-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@totens-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Totens Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innholdet på dette nettstedet uten avtale med Totens Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no